• PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Stroganoff med aubergine (lavprotein)

Stroganoff er en gryterett som egner seg hele året. Her bruker vi Loprofin ris som tilbehør.

Dette er en stor oppskrift som inneholder 9,5 g protein og 307 mg phe (12 enheter)

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger du:

Til pastadeigen:

  • 1 porsjon Loprofin ris (75 gram tørrvekt)
  • 2 auberginer (500 g)
  • 2 stor gul løk (160 g)
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl Loprofin drink LQ
  • 2 dl Schlagfix kremfløte
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ss tørkede blandede urter
  • 2 ss Loprofin mix

Slik gjør du:

  1. Tilbered risen som angitt på pakken
  2. Del løken i tynne skiver/ringer
  3. Varm olivenolje i en stekepanne og tilsett løken. Brun løken på middels varme i ca. 5 minutter.
  4. Del auberginene i 0,5 cm tykke skiver og legg de i pannen, snus av og til
  5. Finhakk eller press hvitløksfeddene
  6. Tilsett hvitløk, paprikapulver og urtene i pannen og bland sammen
  7. Tilsett melet og rør rundt
  8. Tilsett melk og kremfløte, bland sammen og la det putre i pannen en stund
  9. Pynt med persille på toppen!