Oppdag Nutricia

Vi har siden 1896 vært pionérer innen ernæringsløsninger, da våre grunnleggere startet i det små med ernæringsstøtte til mødre og deres spedbarn. Våre ernæringsløsninger har siden dette endret livene til millioner av mennesker verden over. Denne pionerånden lever fortsatt i dag, med en pågående forpliktelse til å gi livsendrende ernæring gjennom viktige faser av livet.


Våre kompetanseområder

Vi ser verden gjennom øynene til familiene vi tjener. Mennesker i alle aldre er avhengig av våre produkter, noen fra øyeblikket de blir født til eldre mennesker. Vi tror på at det er kun ved å sette pris på individuelle behov, at vi kan tilby støtte og løsninger som er nødvendig for å hjelpe familier gjennom vanskelige og utfordrende tider.

Vi strekker oss alltid for å bli bedre og for å engasjere oss mer i det vi gjør. Vi tror at dette er måten vi kan fortsette å gjøre en dokumentert positiv forskjell.

Vår historie

Siden 1896 har vi endret livet til det bedre gjennom ledende ernæringsvitenskap og ekspertise. Finn ut mer om våre 120 år med ekspertiseinnen livsendrende ernæring.

Les mer

Miljø

I vårt morselskap Danone, ligger miljøengasjement i hjertet av virksomheten og vi tror på at mat som produseres på en bærekraftig måte kan hjelpe til med å bevare helsen til planeten vår.

Les mer