- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Naanbrød (lavprotein)
Tilberedningen av luftige, lavprotein naanbrød med en sprø skorpe er enklere enn du tror. Du kan spise de som tilbehør til ulike retter som en f.eks. vegetarkarri.
Oppskriften gir 6 naanbrød med et totalt proteininnhold på 3,8 gram protein og 100 mg phe (4 enheter). Ett naanbrød inneholder 0,38 g protein og 16,7 mg phe (mindre enn 1 enhet).
Kokkens tips
- Topping: Dryss nigellafrø, sesamfrø eller finhakket hvitløk eller koriander over. Du kan eventuelt kna hvitløk og/eller koriander inn i deigen.
- Oppbevaringsråd: Kan oppbevares i fryser i 1 måned. Det kan være lurt å notere ned stekedatoen og mengden protein den inneholder på fryseposen.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser