• PKU
  • MMA/PA
  • MSUD
  • IVA
  • GA1
  • HCU
  • TYR
  • Lavprotein

Vegetarchilli (lavprotein)

Vegetarchilli smaker godt med ris eller pasta til.

Retten gir 2 porsjoner og < 2 gram protein per porsjon.

 

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.

 

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Til oppskriften trenger du (2 porsjoner):

  • 1 ts rapsolje
  • 1 stor gul løk (finhakket)
  • 1-4 fedd hvitløk (finhakket)
  • 1 ss chilipulver
  • 1 grønn paprika (i biter)
  • 1 rød paprika (i biter)
  • 1 squash (i biter)
  • 1 bit av en butternutsquash (flaskegresskar) (i biter)
  • 1/2 ts oregano
  • En klype cajennepepper
  • 400 g hakkete tomater

Slik gjør du:

  1. Del opp hvitløken og alle grønnsakene du trenger
  2. Hell olje i en stor jerngryte eller kasserolle og tilsett løk, hvitløk og chilipulver. Stek forsiktig i 5 min så det ikke blir for brunt
  3. Tilsett paprika og stek videre i 5 minutter
  4. Tilsett squash, butternutsquash, oregano og cajennepepper og la det brune videre i 5 minutter
  5. Smak til med salt etter ønske og hell deretter over de hakkete tomatene
  6. La det småputre i 10 minutter
  7. Server med Loprofin ris eller pasta