- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Focaccia med oliven og tomat (lavprotein)
Oppskriften gir 1 focaccia (10 porsjoner)
Denne oppskriften med lavproteinfoccacia med oliven og tomater er enkel å tilberede, velsmakende og ideell når du vil spise noe annet enn det tradisjonelle lavproteinbrødet.
Oppskriften gir 11,3 gram protein og 326 mg phe (13 enheter). Ved 10 porsjoner gir en porsjon 1,13 gram protein og 32,6 mg phe (i overkant av 1 enhet).
Kokkens tips
- Varierer innholdet: Velg mellom oliven, soltørkede tomater, løk, ost, rosmarin og hvitløk. Dryss over med litt flaksalt.
- Oppbevaringsråd: Den kan fryses og holder seg i opptil 1 måned. Det anbefales å fryse brødet umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter på fryseposen stekedatoen og mengden protein den inneholder.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser