• Lavprotein
  • Middag

Lavprotein pasta med hvitløkstekt svartkål

En rett med lavprotein pasta sammen med hvitløkstekt svartkål og sherrytomater.

En porsjon gir 3 g protein og ca. 120 mg fenylalanin.

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Til oppskriften trenger du:

50 g svartkål (4-5 blader)
70 g sherrytomater (7-8 stykker)
1 fedd hvitløk
Olivenolje å steke i
Ca. 80 g Loprofin pasta, ukokt vekt
1 ss fløte
Tørket oregano eller basilikum
Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Fjern stilken i midten av svartkålen og skjær kålbladene i stimler. Del sherrytomatene i to og hakk hvitløken. Kok opp vann til pastaen.
  2. Varm olje i en stekepanne og stek først svartkålen alene til den begynner å mykne. Tilsett deretter hvitløk og tomatene, de trenger ikke steke like lenge. Tilsett mer olje hvis det trengs.
  3. I mellomtiden kan du koke pastaen i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Velg den Loprofin pastavarianten du vil, på bildet og i tilhørende video har vi benyttet Loprofin pasta penne.
  4. Hell av vannet av pastaen, bland pasta og fløte med det som er i stekepannen. Tilsett salt og pepper og dryss litt tørket oregano over. Topp om nødvendig med litt friske urter og server.

 

 

Se hvordan du lager Loprofin pasta med hvitløkstekt svartkål

Velkommen til Nutricia’s YouTube kanal for deg som står på lavproteindiett. Her kan du finne velsmakende og inspirerende oppskrifter. Klikk på abonner for å holde deg oppdatert når nytt innhold legges ut.

Abonner!