• PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Gulrotboller med spagetti (lavprotein)

Små boller som holder fasongen takket vært potet og eggerstatning.

Oppskriften gir 15 boller som hver gir 1 enhet.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger du:

For mer smak kan du tilsette tacokrydder, karri eller garam masala

Til serveringen passer det godt med ketchup og noen grønnsaker, som f.eks. agurkstaver, revet polkabete aller andre grønnsaker du foretrekker

Slik gjør du:

  1. Skrell og del potetene. Del gulrot i biter. Kok alt mørt i usaltet vann. La vannet renne av.
  2. Knus kjeksen i en morter. Oppgaven til kjeksbitene er å gi tyggemotstand
  3. Mos potet og gulrot, la det gjerne være igjen noen biter som tyggemotstand. Rør inn kjeksbitene.
  4. Tilsett løkpulver, soyasaus, pepper og eventuelt ekstra krydder
  5. Lag boller av blandingen, ca. 15 stk.
  6. Varm en stekepanne med olje/smør og stek bollene på middels varme til de har fått fin farge og er blitt gjennomstekt.
  7. Kok spaghetti som anvist på pakken
  8. Server sammen med grønnsakene