• Middag
  • PKU
  • MMA/PA
  • MSUD
  • IVA
  • GA1
  • HCU
  • TYR
  • Lavprotein

Pastinakk- og squashmasala (lavprotein)

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Oppskriften inneholder ca. 20 g protein (5 g per porsjon).

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Til oppskriften trenger du:

  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1-2 ss rapsolje
  • ½ gul løk (finhakket)
  • 250 g pastinakk (skrellet og kuttet i biter)
  • 250 g butternutsquash/gresskar (skrellet og kuttet i biter)
  • Tikka Masala curryblanding (finnes både som grytebase og krydderblanding)
  • 400 g hakkede tomater
  • 100 g babyspinat
  • frisk koriander

Slik gjør du:

  1. Hell oljen i en varm jerngryte og brun løken.
  2. Tilsett pastinakk og squash og stek videre i 5 minutter.
  3. Tilsett krydderblandingen og de hakkede tomatene og småkok i ca. 15 minutter til alt er passe mykt.
  4. Tilsett babyspinaten og rør om. Kok et par minutter.
  5. Fordel litt yoghurt over gryten og strø over frisk koriander før servering.