• Lunsj
  • Ketogen diett og epilepsi
  • Snack

Grissini (ketogen diett)

Oppskriften er tilpasset ulike ratio (ratio = fett i forhold til karbohydrater + protein) for å kunne tilpasses så mange som mulig.

Næringsinnholdet i denne retten varierer avhengig av hvilken ratio du velger. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som er korrekt for deg. Husk å alltid veie alle ingrediensene nøyaktig.

Tilberedningstid:
25 minutter (inkludert steketid på 8 min)

Antall:
Oppskriften gir en porsjon.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 °C.
  2. Bland KetoCal pulver, bakepulver, parmesan og mel i en liten bakebolle
  3. Pisk egget godt sammen i en liten bolle. Vei opp korrekt mengde og tilsett.
  4. Tilsett tomatpuré og olivenolje og bland godt.
  5. Tilsett litt mer vann hvis deigen blir for tørr.
  6. Rull deigen forsiktig ut og del i passende deler.
  7. Stekes i 6-8 minutter til de har fått en fin, gyllen farge. La grissiniene avkjøles på rist.

Ratio

Ratio
4.1  3.1  2.1 
KetoCal nøytral pulver g 15 13 10
Hvetemel g  0 2 5
Bakepulver g  1 1 1
Pisket egg g  8 8 8
Tomatpuré g 1 1 1
Olivenolje g  8 8 8
Parmesan g  3 3 3
Næringsinnhold
kcal 202 196 185
Fett g   20 18,7 16,7
Karbohydrater g  0,7 2,1 3,7
Protein g   4,3 4,4 4,3

Næringsinnholdet kan variere avhengig av hvilke produkter og råvarer du velger.

Se hvordan du lager Grissini

Velkommen til Nutricias YouTube-kanal for deg som er interessert i ketogen diett eller allerede står på ketogen diett. Her finner du informasjon om hva ketogen diett er og du kan høre historier om hvordan ketogen diett har hatt effekt hos enkelte. Først og fremst håper vi at du får inspirasjon og ideer til matlaging fra våre oppskrifter og matlagingsfilmer.

Abonner!