• Ketogen diett og epilepsi
  • Lunsj
  • Snack

Grissini

Oppskriften er tilpasset ulike ratio (ratio = fett i forhold til karbohydrater + protein) for å kunne tilpasses så mange som mulig. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som passer for deg.

Næringsinnholdet i denne retten varierer avhengig av hvilken ratio du velger. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som er korrekt ratio for deg. Og husk å alltid veie alle ingrediensene nøye.

Tilberedningstid:
25 minutter (inkludert steketid på 8 min)

Antall:
Oppskriften gir en porsjon.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

 

Ratio
4.1  3.1  2.1 
KetoCal nøytral pulver g 15 13 10
Hvetemel g  0 2 5
Bakepulver g  1 1 1
Pisket egg g  8 8 8
Tomatpuré g 1 1 1
Olivenolje g  8 8 8
Parmesan g  3 3 3
Næringsinnhold
kcal 202 196 185
Fett g   20 18,7 16,7
Karbohydrater g  0,7 2,1 3,7
Protein g   4,3 4,4 4,3

 

Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 180 °C.
  • Bland KetoCal pulver, bakepulver, parmesan (og eventuelt mel) og egg i en liten bolle.
  • Tilsett tomatpuré og olivenolje og bland godt.
  • Tilsett mer vann hvis deigen blir for tørr.
  • Rull deigen forsiktig ut og del i passende deler.
  • Stekes i 6-8 minutter til de har fått en fin, gyllen farge. La grissiniene avkjøles på rist.