• Ketogen diett og epilepsi
  • Middag

Kylling i karri

Oppskriften er tilpasset ulike ratio (ratio = fett i forhold til karbohydrater + protein) for å kunne tilpasses så mange som mulig. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som passer for deg.

Næringsinnholdet i denne retten varierer avhengig av hvilken ratio du velger. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som er korrekt ratio for deg. Og husk å alltid veie alle ingrediensene nøye.

Tilberedningstid:

30 minutter (inkludert steketid på totalt 20 minutter (2 x 10 min)

Antall:

Oppskriften gir en porsjon.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ratio
4.1  3.1  2.1 
Kylling i biter g  18 18 15
Sjampinjong i tynne skiver g 15 15 15
Grønn paprika g 10 10 10
Vårløk g  10 10 10
Tomatpuré g 5 5 5
Hakkede hermetiske tomater g 15 15 20
Kokt hvit ris g 0 10 30
KetoCal 4:1 nøytral pulver g 10 10 5
Olivenolje g 35 34 30
Kokosmelk g 0 0 20
Vann g 10 10 10
Karripulver 1/2 teskje
Næringsinnhold
kcal  423  426  418
Fett g  42,3 41,3  39,1
Karbohydrater g  2,5  5,1  10,6 
Protein g  7  7,2 6,8 

 

Slik gjør du:

  • Ha olivenolje, kylling, sjampinjong, paprika, tomatpuré og vårløk i en panne og stek på middels varme i 10 minutter.
  • Tilsett hakkede tomater, karri (og eventuelt kokosmelk) og vann og la det småkoke i 10 minutter på svak varme.
  • Rør inn KetoCal pulver og server straks (eventuelt med kokt ris).