• Ketogen diett og epilepsi
  • Middag

Kylling i karri

Oppskriften er tilpasset ulike ratio (ratio = fett i forhold til karbohydrater + protein) for å kunne tilpasses så mange som mulig.

Næringsinnholdet i denne retten varierer avhengig av hvilken ratio du velger. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som er korrekt for deg. Og husk å alltid veie alle ingrediensene nøyaktig.

Tilberedningstid:

30 minutter (inkludert steketid på totalt 20 minutter (2 x 10 min)

Antall:

Oppskriften gir en porsjon.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ratio
4.1  3.1  2.1 
Kylling i biter g  25 30 35
Sjampinjong i tynne skiver g 10 15 15
Grønn paprika g 10 15 15
Løk g  5 10 10
Tomatpuré g 3 6 6
Ris g 0 0 5
KetoCal 4:1 nøytral pulver g 10 10 10
Olivenolje g 30 27 24
Kokosmelk g 20 25 25
Vann g 10 10 10
Karripulver 1/2 krm
Næringsinnhold
kcal  418  416 412
Fett g  42,1 40,3  37,5
Karbohydrater g  2,3 3,6 7,5 
Protein g  8,2 9,8 11,3 

Næringsinnholdet kan variere avhengig av hvilke produkter og råvarer du velger.

Slik gjør du:

  • Forberede råvarene ved å veie til og dele opp i passende store biter
  • Ha olivenolje, kylling, sjampinjong, paprika, tomatpuré og løk i en panne og stek på middels varme i 10 minutter. Bruk gjerne en stekepanne med teflonbelegg.
  • Tilsett karri, kokosmelk og vann og la det småkoke i ytterligere 10 minutter på svak varme.
  • Rør inn KetoCal pulver, som ikke skal koke.
  • Retten er klar!