• Dessert
  • PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Marengs (lavprotein)

Lag marengs av vann, sukker og Loprofin eggerstatning!

Oppskriften inneholder ikke proteiner

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger du:

Til pastadeigen:

Slik gjør du:

  1. Bland Loprofin eggerstatning og vann i en bolle. Dekk til og la det stå kaldt over natten. Det vil se klumpete ut når du blander, men over natten blir det en klar væske.
  2. Bland væsken med en mikser etter hvilen og når det begynner å skumme tilsetter du sukker, bare litt om gangen. Fortsett å piske til det blir nesten stivt.
  3. Fordel blandeingen utover et stekebrett med bakepapir med en skje eller bruk sprøytepose
  4. Stek de i forvarmet ovn på 150 °C i 40 minutter. Slå deretter av ovnen og la de steke videre og avkjøles helt i ovnen
  5. Oppbevares i en lufttett beholder når de er blitt avkjølt
  6. Du kan pynte marengsene med konditorfarge hvis du vil!