• PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Vegetar chiligryte (lavprotein)

Varm og god chiligryte med gresskar, løk, paprika og squash.

Stor oppskrift som inneholder 15,8 g protein og 563 mg phe (22,5 enheter). Det er gresskaret, squashen og tomatboksen som bidrar til høye proteininnholdet.

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger ud:

  • 2 ts rapsolje
  • 1 stor gul løk (160 g)
  • 1-4 fedd hvitløk (6 g)
  • 1 ss chilipulver (9 g)
  • 1 grønn paprika (145 g)
  • 1 rød paprika (145 g)
  • 1 squash (285 g)
  • 1/2 butternut squash/butternut gresskar (400g)
  • 1/2 ts oregano
  • En klype cayennepepper
  • 400 g hakkede tomater(1 boks)
  • Loprofin ris eller pasta etter eget ønske

Slik gjør du:

  1. Del opp alle grønnsakene i passe store biter
  2. Varm oljen i en stor jerngryte eller kjele og tilsett løk, hvitløk og chilipulver. Brun forsiktig i 5 minutter uten at det tar for mye farge.
  3. Tilsett paprika og la den brunes med i 5 minutter
  4. Tilsett squash, gresskar, oregano og kajennepepper og det brunes med i ytterligere 5 minutter
  5. Smak til med salt etter smak og tilsett til slutt tomatene, bland sammen og la det småkoke i 10 minutter.