• PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Salat med rød- og grønnkål (lavprotein)

Rask og enkel salat.

Oppskriften gir 10,6 g protein og 361 mg phe (14,4 enheter).

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Du trenger:

  • 1 pakke grønnkål (ca. 150 g, ribbet og kuttet i tynne striper) 198 mg phe
  • 1/2 liten rødkål (ca. 300-400 g, finstrimlet) 132 mg phe
  • 2 ss rosiner 27 mg phe
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitron- eller limesaft 3,6 mg phe

Slik gjør du:

  1. Fjern stilkene fra grønnkålen og riv bladene i mindre biter. Skjær i tynne strimler.
  2. Kutt rødkålen i svært tynne skiver.
  3. Bland grønnkål og rødkål i en bolle.
  4. Tilsett rosiner.
  5. Ringle over olivenolje og litt sitron- eller limesaft.
  6. Bland salaten sammen og server.