• PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Purre-, squash- og blomkålsuppe med Loprofin Animal pasta (lavprotein)

Kremet suppe med morsomme figurpasta.

Blir det litt til overs kan du bruke det som pastasaus.

Inneholder 3,05 g protein og 90 mg phe (3,6 enheter).

1 dl suppe gir 0,76 g protein og 23 mg phe (1 enhet)

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger du:

  • 50 g purre
  • 50 g blomkål
  • 100 g squash
  • Rapsolie til steking
  • 2 dl vann
  • Litt sitronsaft for smak
  • Loprofin animal pasta i ønsket mengde

Slik gjør du:

  1. Del purre, squash og blomkål i passe store biter.
  2. Varm olje i en stekepanne eller kjele og og stek purren til den er blitt myk – uten å ta farge.
  3. Tilsett blomkål, squash og vann og la det koke i ca. 10 minutter, eller til blomkålen er helt myk.
  4. Bruk en stavmikser og kjør blandingen til den er blitt en glatt og fin suppe.
  5. Smak til med noen dråper sitronsaft og server med kokt pasta. Vi foreslår Loprofin Animal pasta som har morsomme figurer.