• Middag
  • Kumelkallergi

Potetmos uten melk med Pepticate

Prøv vår oppskrift på denne gode og enkle potetmosen uten melk med Pepticate. Et perfekt tilbehør til ulike matretter. Smakelig måltid!

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser

2 mellomstore poteter*

2–3 ss vann

1–1,5 måleskjeer Pepticate-pulver

1 ts melkefri margarin

1 krm salt (eventuelt)

*Tips: Bytt ut en av potetene med en liten pastinakk

Fremgangsmåte

Skrell og skjær potetene i biter.
Legg dem i en kjele med litt kokende vann.
Kok under lokk i 12–15 minutter til potetene er helt myke.
Slå vannet av potetene.
Mos potetene eller trykk dem gjennom en sil for å få en mos uten klumper.
Sett kjelen tilbake på platen.
Tilsett Pepticate-pulver og melkefri margarin og visp til mosen får en jevn og fin konsistens.
Smaksett eventuelt med litt salt.