• PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Pannebrød (lavprotein)

Raske brød laget i stekepanne. Oppskriften gir 3 små brød.

Vi har brukt en grønnsaksbase som ingrediens i brødene.

Oppskriften gir 0,7 g protein og 25 mg phe (1 enhet).

Ett brød gir 0,23 g protein og 8,3 mg phe (0,3 enheter).

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger du til 3 små brød:

Slik gjør du:

  1. Bland grønnsaksbase, vann og olje i en bolle. Tilsett salt og bakepulver og bland sammen. Tilsett melet, litt om gangen, og bland sammen til en smidig deig.
  2. Del deigen i tre deler og trykk ut i hånden til tykke pannekake. Varm opp en stekpanne og stek hvert brød noen minutter på hver side og server til f.eks en suppe.

Brødene kan fryses.