- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Focaccia med ost og løk (lavprotein)
Focaccia kan tilberedes på forskjellige måter. Dette proteinfattige focaccia-brødet er med ost og løk,
Oppskriften gir 1 brød (10 skiver) og inneholder 4,9 gram protein og 133 mg phe (5,3 enheter). Ved 10 skiver gir det 0,5 g protein og 0,13 mg phe (1/2 enhet).
Kokkens tips
- Kan spises som lunsj eller forrett.
- Oppbevaringsråd: Den kan frses og holder seg i opptil 1 mnd i fryseren. Det anbefales å fryse brødet umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter på fryseposen stekedatoen og mengden protein den inneholder
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser