Hjelp i gjennomføringen av dietten

Ernæringsmessig trygghet

Med KetoCal kan du kjenne deg trygg på at ernæringsbehovene til deg eller ditt barn blir møtt mens du gjennomfører dietten. KetoCal kan benyttes som komplett ernæring eller som et supplement til annen mat for å opprettholde ketose.

Hjelp med å gjennomføre dietten – hver dag

KetoCal kan hjelpe deg med gjennomføringen av den ketogene dietten for deg eller ditt barn. Spesielt i oppstartsperioden kan det være utfordrende med mye ny informasjon, samt nye måter å planlegge dietten på. Men også når ketogen diett er blitt rutine for
deg kan KetoCal være til hjelp hver dag. KetoCal-familien av produkter er laget for å gjøre gjennomføringen av den ketogene dietten for legemiddelresistente pasienter mer håndterlig:

  • Flytende KetoCal drikkes som den er, enkelt for de som er på farten. Kan også benyttes i sonde.
  • Pulver som enkelt blandes til drikke eller brukes i mat og baking.
  • Alderstilpasset utvalg. Det finnes flere varianter av KetoCal der alder og diettvariant vil være avgjørende for valget, og om dette kan hjelpe deg eller ditt barn.

Optimalisert fettsyresammensetning og fiberinnhold

KetoCal inneholder en optimalisert fettsyresammensetning for å opprettholde ketosen, men også for å muliggjøre et redusert inntak av mindre sunne fettsyrer, mettet fett, for langsiktige helsemessige fordeler. KetoCal inneholder også fiber som hjelper til med å dekke det daglige fiberbehovet og gi god tarmfunksjon og velvære.

God smak og variasjon

KetoCal tilbys i to ulike smaker, vanilje eller nøytral smak. Den kan enten kan drikkes som den er eller brukes i matlaging og baking. I tillegg til god smak gir KetoCal deg viktige næringsstoffer.

Andre produkter

Nutricia tilbyr i tillegg produktene Liquigen, MCT oil og Calogen.
Liquigen er en fettemulsjon som enkelt kan benyttes i både mat og drikke, og består av 50% vann og 50% MCT-fett (mellomkjedete fettsyrer). Den kan blandes i morsmelk, grøt eller annen mat. MCT oil består av 100% MCT-fett og kan brukes som matolje i matlaging og baking. Kan også blandes i sondenæring eller drikkes som den er. Calogen er en energirik fettemulsjon til energiberikning av kost. Kan blandes i mat og drikke.

Pasienthistorier

Ta del i pasienthistorier om hvordan ketogen diett er en del av behandlingen deres, med håp om å inspirere andre, som i likhet med disse, har vurdert og diskutert med legen sin, om å starte behandling med ketogen diett.

Les mer