Meld deg på gratis webinar – For foreldre til barn og unge med PKU

I mars inviterer Nutricia Sverige til 3 digitale møter med ulike temaer:

  • 14. mars kl. 19.00: Hvordan lærer jeg barn (og meg selv) «gode vaner»?
  • 22. mars kl. 19.00: Hvordan håndterer jeg som forelder min egen bekymring/angst og minimerer konflikter?
  • 29. mars kl. 19.00: Hvordan styrker jeg motivasjonen hos barnet mitt og meg selv? Det vi sier betyr noe!

Det er vanskelig for mange barn og unge med PKU å forholde seg til egen omsorg. Det er ikke uvanlig at det oppstår vanskeligheter rundt deler av behandlingen, for eksempel hvis barnet ikke ønsker å ta proteinerstatningen eller ikke kan tenke seg å spise spesialdietten sin. Det er da lett som forelder å føle seg maktesløs. Spesielt hvis du føler at du ikke når frem til ditt barn når du faktisk bare vil det beste for det.

Treningene vil bli ledet av psykolog Eivind Lundin som også jobber ved den metabolske avdelingen og er i tillegg forretningsutvikler ved Kvinners helse- og helseprofesjonstema ved Karolinska Universitetssykehuset.

Målet med kursene er å bidra fra et lærings-psykologisk perspektiv med økt forståelse for «hvorfor vi oppfører oss som vi gjør».

Hvem passer opplæringen for?

Kursene passer for foreldre til barn i alle aldre fordi konflikter og vanskeligheter kan oppstå i alle aldre. Vi skal fylle verktøykassen vår med praktiske og evidensbaserte metoder for å øke motivasjonen og legge til rette for endring.

Kursene er gratis.

Meld deg på her 

OBS! Webinarene er på svensk.