Nutrison

Nutrison

Nutricia har et bredt sortiment av ferdigblandede sondeernæringer som gjør det mulig å tilpasse kostbehandlingen til den enkelte pasient. Ved alminnelig behov for ernæring kan man velge blant flere sondeløsninger med forskjellig energitetthet, med eller uten fiber. Sondeløsninger til spesielle behov, er tilpasset de som har spesielle sykdommer eller tilstander hvor særlige ernæringsmessige hensyn bør tas.

Nyhet!
Nå oppgraderes forpakning på flere av våre 1000 ml sondeernæringer. Les mer om oppgraderingen her

 

nutrison

Nutrison Sterile Water

Produktark

Nutrison Sterile Water er velegnet til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter som krever ekstra væsketilførsel ved sondeernæring.

Les mer
nutrison

Nutrison

Produktark

Komplett sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring for pasienter med et normalt energibehov. Inneholder 1,0 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison 1000 Complete Multi Fibre

Produktark

Komplett sondeernæring med økt næringstetthet og tilsatt kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med lavt energibehov og/eller væskebehov. Inneholder 1,04 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison 1200 Complete Multi Fibre

Produktark

Komplett sondeernæring med økt næringstetthet og tilsatt kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med økt energibehov og/eller væskebehov. Inneholder 1,2 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Multi Fibre

Produktark

Komplett sondeernæring tilsatt kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring for pasienter med et normalt energibehov. Inneholder 1,0 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Energy Multi Fibre

Produktark

Energitett, komplett sondeernæring tilsatt kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring for pasienter med høyt energibehov. Inneholder 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Energy

Produktark

Energitett, komplett sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring for pasienter med høyt energibehov og som trenger en fiberfri diett. Inneholder 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Low Energy Multi Fibre

Produktark

Komplett sondeernæring med redusert energitetthet tilsatt kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring for pasienter med et lavt energibehov. Inneholder 0,78 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Powder

Produktark

Pulver til bruk både som komplett sondeernæring og berikning av flytende eller halvflytende mat til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring.

Les mer
nutrison

Nutrison Protein Advance

Produktark

Ernæringsmessig komplett, energitett og proteinrik sondeernæring med kostfiber til kostbehandling av metabolsk stressede pasienter med økt proteinbehov, som for eksempel kritisk syke pasienter, postoperative pasienter, kreftpasienter, pasienter med alvorlige infeksjoner, brannskade og traumer. Energitetthet på 1,28 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Produktark

Komplett, proteinrik sondeernæring med moderat økt energitetthet med kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med økt proteinbehov, særlig i forbindelse med metabolsk stress. Inneholder 1,28 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Protein Intense

Produktark

Komplett sondeernæring med helprotein til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring til pasienter med et høyt behov for protein. Inneholder 1,26 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Protein Plus

Produktark

Komplett, proteinrik sondeernæring med moderat økt energitetthet til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring, hos pasienter med økt proteinbehov, særlig i forbindelse med metabolsk stress. Inneholder ikke kostfiber. Inneholder 1,25 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Soya Multi Fibre

Produktark

Komplett sondeernæring basert på soyaprotein med kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring av pasienter med kumelkproteinallergi eller laktoseintoleranse. Inneholder 1 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Soya

Produktark

Komplett sondeernæring basert på soyaprotein til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring av pasienter med kumelkproteinallergi eller laktoseintoleranse. Inneholder 1 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Advanced Diason

Produktark

Komplett sondeernæring med kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med diabetes eller nedsatt glukosetoleranse, og som har et normalt energibehov. Inneholder 1,03 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Advanced Diason Low Energy

Produktark

Komplett sondeernæring med kostfiber og redusert energitetthet til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring til pasienter med diabetes eller nedsatt glukosetoleranse, og som har et redusert energibehov. Inneholder 0,78 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Low Sodium

Produktark

Komplett sondeernæring med lavt natriuminnhold til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring til pasienter med væskeretensjon. Inneholder 1,0 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Concentrated

Produktark

Komplett, energitett sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med væskerestriksjoner. Inneholder 2 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Advanced Peptisorb

Produktark

Komplett, hydrolysert sondeernæring med MCT-fett til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med malabsorpsjon. Inneholder 1,0 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison MCT

Produktark

Komplett sondeernæring rik på MCT-fett og protein til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med fettmalabsorpsjon. Inneholder 1,0 kcal/ml.

Les mer
nutrison

Nutrison Advanced Cubison

Produktark

Komplett, proteinrik sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med trykksår. Inneholder 1,04 kcal/ml.

Les mer

NY OG INNOVATIV FORPAKNING

Fra sommeren 2018 startet Nutricia oppgraderingen av sondeernæringen fra pose til flaske. Oppgraderingen gjelder både Nutrison sondeernæring for voksne og Nutrini/Infatrini sondeernæring for barn/spedbarn.

Klikk her for mer informasjon.

 

 

Fordeler ved endring av forpakning

Enkel å henge opp

Flasken har en utfoldbar hengeanordning som er utformet som en stor løkke: gjør det enkelt å henge opp, selv med en hånd.

Semi-transparent flaske

Tydelige volummerkninger på flasken gjør det lettere å følge med på forbruk.

Tydelig etikett

Flersidig etikett med fargekoding: Gjør det lett å se forskjellen mellom de ulike sondeernæringsvariantene.

Miljøvennlige forpakninger

Laget med 85% mindre vann i produksjonsprosessen sammenlignet med nåværende forpakning fra Nutricia. 21% mindre CO2 brukes i produksjonen sammenlignet med nåværende fremstilling. Gjenvinnbar, overflødig plast fra produksjonen gjenbrukes i fremstillingsprosessen. Flasken sorteres som mykplast.

Enkel å åpne

Fast ”Flip top kork”: Enkel å åpne med en hånd for å koble sammen med sondemataggregatet. Forhindrer risikoen for lekkasje. Mindre kontakt med flasken ved åpning. Korken sitter fast på flasken og forhindrer kontaminasjon fra andre flater.

Passer till alle sondematsaggregat med EN-plus kobling.

Sondenæring for barn

Her kan du som arbeider innen helsevesenet lese mer om våre sondenæringer for barn

Print Side