Neocate Advance

Neocate Advance

Neocate Advance er en komplett, aminosyrebasert ernæringsprodukt til kostbehandling av barn fra 1-10 år med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander hvor en elementalkost er indikert. Inneholder 35 % MCT fett. Melkeproteinfri. Glutenfri. Laktosefri. Kostfiberfri. Banan/vaniljesmak inneholder sukker og søtstoff.

Produktark

Neocate Advance har en energitetthet på 1 kcal/ml.
Neocate Advance er komplett ernæring i pulverform til barn
1-10 år. Neocate Advance inneholder aminosyrer (protein),
fett (35 % MCT fett), karbohydrat samt vitaminer, mineraler og
sporstoff. Kan brukes som eneste form for ernæring eller som
tilskudd til annen mat og drikke.

Neocate Advance er hypoallergen og basert på frie aminosyrer
som gjør at det er lettfordøyelig, og gir også svært liten risiko
for allergisk reaksjon. Det inneholder også 35% MCT fett.
Neocate Advance er derfor gunstig for barn med mage-
og tarmsykdommer. Velegnet for barn med kumelkallergi.
Finnes i både nøytral og banan/vaniljesmak.

Smaksvarianter

Nøytral og banan/vaniljesmak

Indikasjon

Til kostbehandling av barn fra 1-10 år med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander hvor en elementalkost er anbefalt, f.eks. magetarmsykdom som eosinofil øsofagitt, gastroøsofagal refluks, kort tarm syndrom, malabsorpsjon. Kan brukes ved overgang fra parenteral til enteral ernæring.

Dosering

Egnet som eneste næringskilde. Doseringen er individuell og skal bestemmes i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Kontraindikasjoner

Spedbarn. Intoleranse mot en eller flere av produktets ingredienser.

Forsiktighetsregler

Vurder kalsiumtilskudd dersom produktet brukes som tilskudd ved kumelkproteinallergi. Serumnivåer av mikronæringsstoffer, spesielt fosfat bør monitoreres rutinemessig når Neocate brukes som primær eller eneste næringskilde for pasienter med kompleks systemisk sykdom som involverer flere diagnoser og tarmsykdom*, spesielt i kombinasjon med sondemating og/eller tidligere prematuritet. Neocate** brukes i samråd med medisinsk personell.

Administrasjon

1 pose Neocate Advance (100 g) blandes med 340 ml vann som gir 400 ml ferdig løsning. 1 pose Neocate Advance banan/vanilje (50 g) blandes med 170 ml vann som gir 200 ml ferdig løsning. Velegnet som drikke, men kan også gis i sonde/PEG.

Holdbarhet

To år fra produksjonsdato. Holdbarhetsdato på pakningen. Åpnet pose er holdbar i en lufttett oppbevaringsboks i 2 døgn. Utblandet produkt kan oppbevares i kjøleskap i 1 døgn. Utblandet løsning som skal brukes som sondeernæring skal kun henge oppe i romtemperatur 4 timer.

Oppbevaring

Lagres svalt og tørt.

Bestillingsinformasjon

Neocate Advance – Nøytral smak
Varenummer: 
937625 Bestillingsnr.: 571347
Salgsenhet til apotek/sykehus: 
10 x 100 g pose

Neocate Advance – Banan/vaniljesmak
Varenummer: 
974909  Bestillingsnr.: 578788
Salgsenhet til apotek/sykehus: 
15 x 50 g pose

 

I løpet av første kvartal i 2020: Neocate Junior erstatter både Neocate Advance og Neocate Active. 
Kontakt oss for mer informasjon

Relaterte produkter

Neocate Active

Neocate Active

Neocate Active er et aminosyrebasert næringstilskudd i pulverform til kostbehandling av barn over 1 år med kumelkproteinallergi, multimatvareallergi og andre indikasjoner hvor en elementalkost er anbefalt.

Les mer
Neocate LCP

Neocate LCP

Komplett, aminosyrebasert ernæringsprodukt til kostbehandling av spedbarn (0-1 år) med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander hvor en elementalkost er anbefalt.

Les mer
Neocate Spoon

Neocate Spoon

Aminosyrebasert næringstilskudd til kostbehandling av barn med kumelkproteinallergi, multimatvareallergi og andre indikasjoner hvor en elementalkost er anbefalt. Neocate Spoon utblandet med vann får en passende konsistens for skje og er velegnet for kumelkallergiske barn som skal tilvennes fast føde. Til barn fra 6 måneders alder.

Les mer
Print Side