Neocate Active

Neocate Active

Neocate Active er et aminosyrebasert næringstilskudd i pulverform til kostbehandling av barn over 1 år med kumelkproteinallergi, multimatvareallergi og andre indikasjoner hvor en elementalkost er anbefalt.

Produktark

Neocate Active har en energitetthet på 1 kcal/ml.
Neocate Active er et næringstilskudd til barn over 1 år som
trenger et erstatningsprodukt for melk og melkeprodukter.
Neocate Active inneholder aminosyrer (protein), fett,
karbohydrat samt vitaminer, mineraler og sporstoff. Det er tilsatt
ekstra kalsium, jern og fosfor.
Neocate Active er hypoallergen og basert på frie aminosyrer
som gir en svært liten risiko for allergisk reaksjon. Neocate er
derfor godt egnet for barn med kumelkallergi. Finnes i både
nøytral og solbærsmak. Aminosyrene gjør også at produktet
er lettfordøyelig, og egner seg godt til barn med sykdom i
mage- og tarmkanalen.

Melkeproteinfri. Glutenfri. Laktosefri.
Fiberfri. Solbærsmak inneholder søtstoff.

Smaksvarianter

Nøytral og solbærsmak

Indikasjon

Til kostbehandling av barn over 1 år med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander hvor en elementalkost er anbefalt. Brukes som erstatning for melk og melkeprodukter, og anvendes som tilskudd til annen mat og drikke.

Dosering

Doseringen er individuell og skal bestemmes i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Kontraindikasjoner

Spedbarn. Intoleranse mot en eller flere av produktets ingredienser. Neocate Active med solbær smak inneholder sukker og søtstoff (sukralose). Neocate Active skal ikke brukes som eneste form for ernæring.

Forsiktighetsregler

Neocate Active er et supplement til kosten. Det er viktig å sørge for at kosten er ernæringsmessig tilfredsstillende, særlig dersom det brukes mer enn 2 poser per dag. Serumnivåer av mikronæringsstoffer, spesielt fosfat bør monitoreres rutinemessig når Neocate brukes som primær eller eneste næringskilde for pasienter med kompleks systemisk sykdom som involverer flere diagnoser og tarmsykdom*, spesielt i kombinasjon med sondemating og/eller tidligere prematuritet. Neocate** brukes i samråd med medisinsk personell.

Administrasjon

1 pose (63 g) blandes med 250 ml kaldt vann. Gir en ferdig mengde på 300 ml. Velegnet som drikke, men kan også gis i sonde/PEG.

Holdbarhet

To år fra produksjonsdato. Åpnet pose er holdbar i en lufttett oppbevaringsboks i maks 2 døgn. Utblandet produkt kan oppbevares i kjøleskap i 1 døgn. Holdbarhetsdato på pakningen.

Oppebevaring

Lagres svalt og tørt.

*En retrospektiv casestudie identifiserte pasienter med aminosyreløsning som eneste eller hovedsakelige ernæring. Disse hadde diagnoser fra flere organsystem, som kongenitale gastrointestinale anomalier og GI kirurgi (som nekrotiserende enterokolitt, øsofagusatresi, trakeoøsofagal fistula), nevrologiske sykdommer (som kramper, intraventrikulær hemorrage, hydrocephalus), sykdom i luftveiene (som lungesykdom, trakeostomi, aspirasjon), kongenital hjertesykdom og andre systemiske tilstander, ofte i kombinasjon med sondemating og/ eller en historikk med prematuritet.

** Neocate® er aminosyrebaserte erstatninger for kostbehandling av melkeallergi, multi matvareallergi og andre tilstander der en aminosyreløsning er indikert.

Bestillingsinformasjon

Neocate Active nøytral
Varenummer: 904188 Bestillingsnr.: 566699
Salgsenhet til apotek/sykehus: 15 x 63 g

Neocate Active solbærsmak
Varenummer: 923110 Bestillingsnr.: 569604
Salgsenhet til apotek/sykehus: 
15 x 63 g

I løpet av første kvartal i 2020: Neocate Junior erstatter både Neocate Advance og Neocate Active. 
Kontakt oss for mer informasjon

Relaterte produkter

Neocate Junior

Neocate Junior

Neocate Junior er et komplett, hypoallergent, aminosyrebasert ernæringsprodukt til kostbehandling av barn fra 1-10 år med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander der en elementalkost er indikert.

Les mer
Neocate Spoon

Neocate Spoon

Aminosyrebasert næringstilskudd til kostbehandling av barn med kumelkproteinallergi, multimatvareallergi og andre indikasjoner hvor en elementalkost er anbefalt. Neocate Spoon utblandet med vann får en passende konsistens for skje og er velegnet for kumelkallergiske barn som skal tilvennes fast føde. Til barn fra 6 måneders alder.

Les mer
Neocate LCP

Neocate LCP

Komplett, aminosyrebasert ernæringsprodukt til kostbehandling av spedbarn (0-1 år) med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander hvor en elementalkost er anbefalt.

Les mer
Print Side