Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nyheter & Artikler

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter innen produkt og utvikling, nyeste forskning og studier, informasjon om våre arrangementer med mer.

Denne siden inneholder kun informasjon vedørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter som er tilknyttet virksomheten. Våre nyheter og artikler er rettet mot helsepersonell.

Økonomiske opplysninger finner du på Nutricias morselskap Danones nettside, www.danone.no

 

 

 

Behandling skal ikke være en smakssak

Opptil 70% av kreftpasienter opplever smaksforandringer under behandling. (1) Dette kan ha en negativ påvirkning på ernæringsstatus og føre til vekttap. (2)

Les mer

Sjeldendagen 2019

World Rare Disease Day, «Sjeldendagen» markeres over hele verden den 28. februar, og også av oss i Nutricia.  #ShowYouRare

Les mer

Nutricia Learning: korte produktfilmer på under 3 minutter

Få en innføring i våre produkter gjennom korte produktfilmer, på under 3 minutter.

Les mer

Den internasjonale epilepsidagen 11. februar

Den internasjonale epilepsidagen har som mål å øke kunnskapen om og kjennskap til epilepsi for å fremme livskvaliteten for de ca. 50 millioner mennesker i verden som lever med diagnosen.

Les mer

Nyhet! Vi introduserer 3 nye smaker med sensoriske egenskaper

Vi utvider vårt Nutridrink Compact Protein portefølje med 3 spesialtilpassede smaker utviklet i samarbeid med kreftpasienter

Les mer

World cancer day 4 februar!

En internasjonal dag med formål å øke bevisstheten om kreft og oppmuntre til forebygging, oppdagelse og behandling.

Les mer
1 3 4 5 6 7 10