Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nyheter & Artikler

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter innen produkt og utvikling, nyeste forskning og studier, informasjon om våre arrangementer med mer.

Denne siden inneholder kun informasjon vedørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter som er tilknyttet virksomheten. Våre nyheter og artikler er rettet mot helsepersonell.

Økonomiske opplysninger finner du på Nutricias morselskap Danones nettside, www.danone.no

 

 

 

This is the last straw

Vi fjerner plastsugerør på våre ONS flasker

Les mer

Feeding tube awareness week 2020

Feeding tube awareness week har som mål å utdanne og løfte frem de medisinske årsakene til at barn og voksne har behov for sondeernæring og formidle utfordringene som disse familiene håndterer i hverdagen

Les mer

Den internasjonale epilepsidagen 10. februar

Den internasjonale epilepsidagen har som mål å øke kunnskapen om og kjennskap til epilepsi for å fremme livskvaliteten for de ca. 50 millioner mennesker i verden som lever med diagnosen.

Les mer

Informasjon til foreldre – endret innhold i Pepticate & Pepticate PLUS

Oppdatering av Pepticate og Pepticate PLUS melkeerstatning

Les mer

Endret innhold i Pepticate & Pepticate PLUS

Pepticate & Pepticate PLUS oppdateres

Les mer

Nå oppgraderes forpakningen på flere av Nutricias sondeernæringer!

Hittil er 35 produkter tilgjengelig i ny oppdatert forpakning og i løpet av februar/mars kommer ytterligere 2 produkter.

Les mer
1 2 3 10