Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Våre servicetilbud

Få nyheter fra Nutricia - rett i din innboks!

Motta siste nytt innen ditt fag-/interesseområde

Metabolism & Nutrition - Xpert Online

Få tilgang til de seneste publikasjonene

Nutricia Academia

Nutricia Academia ønsker å bidra til økt kunnskap om ernæringens rolle samt skape et forum for vitenskapelig og klinisk basert nettverksbygging. Lær mer om våre kurskonsepter, se våre fremtidige arrangementer og meld deg på relevante kurs innen ditt fokusområde.

Nyttige verktøy

Screeningverktøy

Last ned MUST screeningverktøy og veiledende informasjon

Les mer

Informasjonsmateriell

Last ned nyttig informasjon til bruk i ditt daglige arbeide

Les mer

Se de siste vitenskapelige forelesningene

Kakeksi og overlevelse hos kreftpasienter

Se MD. Alessandro Laviano sitt foredrag fra Nutricia sitt Nordiske Onkologimøte, 5. april 2018.

Gå til alle videoer & webinarer

Sarkopeni sekundært ved sykdomsrelatert underernæring

Se MD, Prof. Tommy Cederholm sitt foredrag fra Nutricia sitt Nordiske Onkologimøte, 5. april 2018.

Gå til alle våre videoer & webinarer

Hold deg oppdatert på siste nytt

Den internasjonale epilepsidagen 11. februar

Den internasjonale epilepsidagen 11. februar

Den internasjonale epilepsidagen har som mål å øke kunnskapen om og kjennskap til epilepsi for å fremme livskvaliteten for de ca. 50 millioner mennesker i verden som lever med diagnosen.

Les mer
Nyhet! Vi introduserer 3 nye smaker med sensoriske egenskaper

Nyhet! Vi introduserer 3 nye smaker med sensoriske egenskaper

Vi utvider vårt Nutridrink Compact Protein portefølje med 3 spesialtilpassede smaker utviklet i samarbeid med kreftpasienter

Les mer
World cancer day 4 februar!

World cancer day 4 februar!

En internasjonal dag med formål å øke bevisstheten om kreft og oppmuntre til forebygging, oppdagelse og behandling.

Les mer
Ny proteinsammensetning i Nutrison Advanced Protison!

Ny proteinsammensetning i Nutrison Advanced Protison!

Den inneholder nå en blanding av 4 ulike proteinkilder - for bedre toleranse!

Les mer