Pasienter & Pårørende

Denne siden er rettet mot diagnostiserte pasienter og deres pårørende som har fått forskrevet spesialernæring fra Nutricia via helsepersonell.

UNDERERNÆRING BLANT ELDRE

At underernæring kan ramme oss i velstående Norden høres kanskje litt rart ut. Men når et eldre menneske ikke orker å gå uten hjelp, når klær som tidligere satt bra begynner å henge, når man mangler appetitt og helst blir sittende – da kan det være at det er snakk om underernæring.

Besøk vår nettside rettet mot aldersrelatert skrøpelighet for tips og råd om næringsbehov, trening og trivsel, oppskrifter mm.

Gå til nutridrink.no


Oppskrifter

Oppskriftene for deg som ikke får tilstrekkelig med næring gjennom ditt nåværende kosthold og som trenger inspirasjon til nye sunne matretter.

Se alle våre oppskrifter

MELKEALLERGI HOS BABYER OG SMÅBARN

Melkeallergi er den vanligste matallergien hos babyer og småbarn: 2–5 % av alle barn rammes av melkeallergi (1-3).

Nettsiden kumelkallergi.no gir foreldre informasjon om melkeallergi, symptomer og hvordan du kan forberede deg til et evt. legebesøk. Du får også samlet informasjon og tips som kan bidra til å gjøre livet med melkeallergi så enkelt som mulig.

Nutricia støtter WHOs retningslinjer om at morsmelk er den beste ernæringen for spedbarnet. Ta alltid kontakt med lege hvis du har mistanke om at barnet ditt har melkeallergi. Informasjonen på denne hjemmesiden erstatter ikke kontakt med helsevesenet.

Gå til kumelkallergi.no


Oppskrifter

Pepticate- og Neocate-produktene kan brukes som de er, men de kan også brukes som erstatning for melk ved matlaging og baking. Oppskriftene er ment som en inspirasjon som skal gjøre det enkelt å variere måltidene når barnet ditt har matallergi.

Se alle våre oppskrifter

SONDEMAT FOR VOKSNE OG BARN

Nettside for voksne og barn som bruker sondemat. Siden gir besøkende informasjon, tips og råd om sondenæring.

Gå til altomsondemat.no

ENTERAL ERNÆRING

Nettside som gir informasjon om Flocare(R) pumpen, ernæringssett og sondeprodukter. Her vil man også få tilgang til informasjon og ressurser vedrørende spørsmål om enteral ernæring.
Endre språk til norsk ved å klikke på «language» nederst på siden.

Gå til nutriciaflocare.com