Nutricia og Kreftkompasset inviterer til Cookalong 29. september kl. 19:00

Å bruke næringsdrikker i forbindelse med sykdom kan være utfordrende. Noen synes det er vanskelig å finne en smak som frister. Har du tenkt på at man kan berike maten med næringsdrikker- eller pulver? Kanskje vet du ikke helt hvordan du skal gjøre dette eller finne inspirasjon? Da er dette noe for deg!

Link til arrangementet finner du ved å trykke her

Kreftkompasset og Nutricia arrangerer nok en gang en digital kokkekveld for deg som ønsker å få inspirasjon til å bruke næringsdrikker i mat og drikke. Arrangementet er for deg som har behov for næringsdrikker, for pårørende eller for helsepersonell som jobber med pasienter som trenger næringsberiket mat. Om dette er en løsning for deg, og du ikke allerede er anbefalt næringsdrikker av ditt helsepersonell, ta kontakt med din lege for å diskutere dette.

Vi lager en liste over hvilke matvarer og næringsdrikker du trenger for å lage rettene som anbefales av Katrine. På denne måten kan du lage rettene sammen med oss som vi viser live fra vårt kjøkken.

Ernæringsrådgiver, tidligere ansatt i Nutricia, vil være tilgjengelig på chat under eventet, og kan besvare generelle spørsmål. Hverken Nutricia eller Kreftkompasset har anledning til å svare på spørsmål som omhandler selve behandlingen din

Hør også Katrines podcast om ernæring og kreft: https://www.kreftkompasset.no/podkast

Nutricia sine produkter er et registrert næringsmiddel til spesielle medisinske formål og skal brukes i samråd med helsepersonell.