Bekjempe klimaendringer

Bekjempe klimaendringer

Klimaendringene er en dyp, systemisk utfordring - ikke i fremtiden, men her, akkurat nå. Danone møter denne utfordringen ved å forplikte seg til å være karbonnøytral innen 2050 og samarbeide med karbon positive løsninger.

Forbrukere i dag ønsker at selskaper skal ta en ledende rolle i kampen mot klimaendringer. Danone er fast bestemt på å bidra til en industriell overgang til en lav-karbon økonomi. Det er derfor vi lovet i vår 2015 klimapolitikk å bli karbonnøytral innen 2050 over hele vår verdikjede. Vårt nettokarbonforpliktelse betyr at vi er ansvarlige for karbonutslippene fra gårdene der vi kildes våre ingredienser til fasilitetene som håndterer emballasje når produktene våre er konsumert.

Les mer om vårt arbeide for å redusere vårt karbonavtrykk her

Les mer om vårt miljøhensyn

Emballasje

Vi vil samle den sirkulære økonomien ved å kjøpe bærekraftige materialer til emballasje; skape et nytt liv for all plast og redusere matavfall.

Les mer

Vann

Vi vil beskytte vannressurser, spesielt når de er knappe, og bruke dem i harmoni med lokale økosystemer og lokalsamfunn.

Les mer

Landbruk

Vi vil fremme et landbruk som er konkurransedyktig, respekterer naturlige økosystemer og genererer både økonomisk og sosial verdi.

Les mer