Skip to Navigation

Pediatrisk ernæring

Nutricia tilbyr en bred portefølje av næringsmidler til spesielle medisinske formål som gir leger, kliniske ernæringsfysiologer og annet helsepersonell anledning til å gi målrettet kostbehandlinger til pasienter med ulike diagnoser og som styrker pasientens mulighet til bedring.

Infatrini

Infatrini

Infatrini er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål til kostbehandling av underernæring eller dårlig vekstutvikling hos spedbarn. Infatrini er en energitett, ernæringsmessig komplett ernæring. Klar til bruk. Egnet til bruk som eneste næringskilde. Egnet til bruk fra fødsel til 9 kilos kroppsvekt eller inntil 18 måneders alder til spedbarn med dårlig vekstutvikling, økt energibehov og/eller væskerestriksjon. Infatrini skal brukes under medisinsk tilsyn, etter at alle ernæringsmuligheter er overveid, herunder amming. Infatrini inneholder en unik blanding av prebiotika (galakto- og fruktooligosakkarider), nukleotider og inneholder langkjedede flerumettede fettsyrer (LCP).

Les mer

Nutrini

Nutrini

Nutrini er ernæringsmessig komplett, sondeernæring for barn med sykdomsrelatert underernæring. Nutrini er tilpasset barn med en kroppsvekt på 9–20 kg, og NutriniMax er tilpasset barn med en kroppsvekt på 21–45 kg. Nutrini er egnet til bruk som eneste næringskilde.

Les mer

Fortini

Fortini

Fortini er en energirik og ernæringsmessig komplett melkeliknende, drikkeklar næringsdrikk til barn. Den er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og dårlig vekstutvikling. Egnet til bruk som eneste næringskilde.

Les mer

Neocate

Neocate

Neocate består av en serie hypoallergene ernæringsprodukter for barn med melkeallergi og matallergier basert på frie aminosyrer. Produktene er fremstilt helt uten kumelkprotein og er basert på 100 prosent frie aminosyrer, noe som gjør Neocate hypoallergent og reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.

Les mer