Nutridrink

Nutridrink

Nutridrink er en serie med medisinske ernæringsprodukter som er utviklet for å dekke avanserte medisinske ernæringsbehov. Nutridrink tilbyr et bredt sortiment drikkeklare næringsdrikker for å øke ernæringsinntaket hos pasientene på en effektiv måte.

nutridrink

Nutridrink Compact Protein

Produktark

Nutridrink Compact Protein er et protein- og energirikt næringstilskudd med særdeles høy energi- og næringstetthet til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med økt behov for protein. Nutridrink Compact Protein har en energitetthet på 2,4 kcal/ml og proteininnhold på 0,14 g/ml (24 E%).

Les mer
nutridrink

Nutridrink Compact Fibre

Produktark

Komplett næringdrikk tilsatt fiber og med høy energi- og næringstetthet i et lite volum til kostsbehandling av sykdomsrelatert underernæring og/eller økte ernæringsmessige behov. Nutridrink Compact Fibre har en ernergitetthet på 2,4 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Compact

Produktark

Nutridrink Compact er en komplett næringdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og/eller økte ernæringsmessige behov med høy energi- og næringstetthet i et lite volum. Nutridrink Compact har en energitetthet på 2,4 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Protein

Produktark

Nutridrink Protein er et protein- og energirikt næringstilskudd til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml. Nutridrink Protein inneholder Nutricias unike P4™-blanding som består av fire forskjellige proteinkilder for å avspeile et variert og normalt kosthold.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Multi Fibre

Produktark

Nutridrink Multi Fibre er en ernæringsmessig komplett og balansert næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml. Nutridrink Multi Fibre er tilsatt en blanding av 6 forskjellige kostfibrer.

Les mer
nutridrink

Nutridrink

Produktark

Nutridrink er en ernæringsmessig komplett og balansert næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Juice Style

Produktark

Nutridrink Juice Style er en energirik og klar næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Inneholder myseprotein fra melk og har en energitetthet på 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Crème

Produktark

En komplett energi- og proteinrik dessertkrem til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Velegnet til pasienter med svelgeproblemer. Et beger gir 200 kcal og 12 g protein.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Yoghurt Style

Produktark

Nutridrink Yoghurt style er et ernæringsmessig komplett, balansert og yoghurtbasert næringstilskudd. Nutridrink Yoghurt style har en energitetthet på 1,5 kcal/ml og inneholder laktose.

Les mer