Skip to Navigation

Ekspertise

Nutricias ekspertise innen helsemessig ernæring fordeler seg på fire hovedkategorier:

NÆRINGDRIKKER: Nutricias portefølje av næringdrikker er primært innrettet mot bekjempelse og forebygging av alvorlig underernæring hos svake og eldre pasienter, og omfatter også spesielle sykdomsspesifikke løsninger, for eksempel for diabetes, repiratoriske sykdommer og kreftomsorg i alle aldersgrupper.

BARNEERNÆRING: Nutricia har en svært bred portefølje innen barneernæring, med ernæringsprodukter som er utviklert for å sikre optimal vekst for spedbarn og barn med fysiske eller nevrologiske utfordringer, eller for å sørge for trygge, aminosyrebaserte ernæringsprodukter for barn med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre indikasjoner hvor en elementalkost er anbefalt.

SONDEERNÆRING: Med et bredt utvalg av alternativer for sondeernæring, inkludert medisinsk utstyr og administrasjonsløsninger, kan Nutricia hjelpe pasienter i alle aldersgrupper og i alle pleiemiljøer. Nutricias sondeernæring brukes på intensivavdelinger og i forbindelse med kirurgisk inngrep, ved rehabilitering og til palliasjon, og også i hjemmet, der pasientene enten tar hånd om seg selv eller blir pleiet av pårørende.

SPESIALPRODUKTER: Personer med arvelige metabolske sykdommer kan se frem til et normalt og aktivt liv såfremt tilstanden diagnostiseres ved eller kort tid etter fødselen, og såfremt de følger en streng og spesialtilpasset diett både gjennom barndom, ungdom og voksenliv. Nutricias omfattende portefølje av spesialprodukter er utformet for å svare til hvert enkelt individs spesifikke behov uansett hvor sjelden tilstanden er, og for å hjelpe alle brukere som står overfor utfordringen ved å takle et strengt kosthold