Skip to Navigation

om oss

About Nutricia - Expertise

Hvem er vi

Nutricia er en spesialisert helsedivisjon i næringsmiddelselskapet Danone, som utelukkende arbeider med fremstilling av forskningsbaserte næringsmidler til spesielle medisinske formål, utviklet for å dekke behovene til pasienter og andre der en normal kost ikke er tilstrekkelig eller mulig å gjennomføre.

Les mer

Formål og filosofi

Nutricias formål er å bane vei innenfor bruken av avansert medisinsk ernæring i sykdomsbehandlingen og på denne måten utvide og gjennomføre Danones formål, som er å sørge for bedre helse gjennom ernæring for flest mulig mennesker. Nutricia har vært en spesialenhet av det internasjonale næringsmiddelselskapet Danone siden 2007.

Les mer

Historikk

Nutricia er stolte av å forvalte en arv som strekker seg mer enn 100 år bakover i tid. Selskapet ble grunnlagt i byen Zoetermeer i Nederland og var opprinnelig spesialisert innen produkter for spedbarn. Det ble produsert laboratoriesyntetisert morsmelk som skulle oppfylle ernæringsbehovene hos ulike spedbarn. I 1905 inntok imidlertid Nutricia en foregangsrolle ved å utvikle næringsmidler til spesielle medisinske formål som sukkerredusert melk for diabetespasienter og jodberiket melk for personer som led av struma.

Les mer

Korte fakta

Nutricia Advanced Medical Nutrition er en spesialisert helsedivisjon i selskapet Danone.

Les mer

Ekspertise

Nutricias ekspertise innen helsemessig ernæring fordeler seg på fire hovedkategorier:

Les mer

Samfunnsansvar

Vår virksomhet er spesialisert ernæring som gjør det lettere å leve for de mest sårbare i samfunnet. I alt vi gjør, har sikkerheten og kvaliteten til produktene våre førsteprioritet, sammen med pleien og vernet av menneskene som bruker dem.

Les mer

Nyhetsbrev

Få nyheter fra Nutricia - rett i din innboks!

 

Les mer